19.6.2012

12:13

Me ollaan ihan hassuja.
 Sunnuntai-iltana, yli kahden viikon tauon jälkeen, koti todella oli kultaakin kalliimpi. Kaikki on ihan sikin sokin vessaremontin takia, pöly aivastuttaa ja naapurista kuuluva yhtäjaksoinen poraus aiheuttaa päänsärkyä, mutta on silti mukavaa olla taas täällä. Istua maailman parhaalla sohvalla, katsoa telkkarista Doctor Whota äidin kanssa ja nähdä vanhoja kavereita. Ottaa rennosti.

Lomasta huolimatta koulujutut ovat pyörineet päässä huomattavissa määrin. Olen jo ostanut ensimmäiset lukiokirjat ja ihmetellyt, miten oikein selviän ja totunko koskaan englantiin opiskelukielenä. Joku voisi sanoa, etten osaa ottaa hetkestä kiinni ja nauttia loman hitaista sekunneista, mutta oikeasti pohdin niitä asioita ihan mielelläni. On mukavaa haaveilla, kun kaikki tuntuu mahdolliselta ja toteuttamisen arvoiselta. Samaan aikaan jokainen päivä tuntuu kummallisen merkitykselliseltä, lopulliselta. Siltä, että tällä kesällä on valtava merkitys.

Nyt on kuitenkin kesä, ja kesä on vähän niin kuin järven pinta. Se on rauhallinen, mutta liikkuu koko ajan. Siksipä näin juhannuksen alla on ihana pakkata auto täyteen kirjoja ja ihania ihmisiä ja suunnata kohti ihan oikean järven rantaa. Jussia siis juhlitaan tänäkin vuonna mökillä Saimaan saaressa. Aika huippusuunnitelma jos minulta kysytään. 

mekko H&M, paita Indiska, ylemmän kuvan neule Primark, lasit mummon vanhat, kassi Accessorize, kengät Converse

2 kommenttia:

  1. Oi että! Mä antasin just nyt aika paljon et vois lojua sohvalla perheen kaa, tai päästä vähän rauhottumaan kunnon Suomi-maisemiin juhannusfiiliksissä :) Pidä oikein kiva juhannus!
    Ja englantiin opiskelukielenä tottuu tosi nopeasti, hyvin se menee :) Täytyy vielä sanoa että toi haaveileminen, etenkin silloin kun se tuntuu sellaselta oikeesti tavotettavissa olevalta tulevaisuuden suunnittelulta, on enemmän kuin oikein - nauti siitä! Hyvin suunniteltu, puoliksi tehty ja sitä rataa.

    VastaaPoista
  2. Moi Sanna! OLen vähän myöhässä vastaamassa kommenttiisi, mutta sen sanon, että se sai hyvälle mielelle :) Heh, hassua. Minä haaveilen reissusta Lontooseen ja sieltä saarilta kaivattaisiin Suomeen.
    Ihanaa kesää sulle!

    VastaaPoista