22.1.2013

TalkoissaBongasin netistä ilmoituksen siementen pussittamis talkoista Annalassa ja koska en ole koskaan ollut moisessa mukana niin sinnehän oli pakko mennä. Miina vietti aikaansa teatterissa, niin miksi ihmeessä olisin ollut yksin kotona maanantai-iltana.


Talkoissa oli ihanan kotoisa tunnelma ja aivan loistavaa piparminttu-kehäkukkateetä tarjolla. Työskentelimme kolmenhengen ryhmissä ja keskustelu oman ryhmän kanssa oli innostavaa. Olin innostunut kuulemaan maa-artisokan viljelystä, sillä haluaisin päästä joskus kasvattamaan niitä.

Siementalkoita tulee vielä muutamia, suosittelen kaikkia halukkaita osallistumaan niihin, miljöö ja ihmiset olivat upeita.


Luettua


 Alexander McCall Smith, Oivallinen aviomies Mma Ramotswe tutkii; lukumatka Botswanaan muistutti edellisiä. Tämän kirjan teemaksi nousi luottamus ja ihmisten väliset suhteet. Julia Quinn, Brighter than the sun; kevyttä menneisiin aikoihin sijoittuvaa hömppää englanniksi. Aiemmin olen lukenut häneltä What happens in London ja Ten things I love about you. Julia kirjoittaa helppoa englantia, juoni on romanttisille kirjoille tyypillinen, mutta sisältää toimintaa. Kirjat ovat aivan loistavia unisatuja, ajauksensa saa upottaa hömppään ja samalla pitää yllä englannin osaamista.Lukuvuoroaan odottavat

Anne-Liisa Palmu-Joronen, Nokia-vuodet mitä johtamisesta voi oppia. Kirja on itseasiassa Miinalla lainassa, mutta kirjaa selatessani aloin lukemaan sen lukua naisjohtajuudesta ja ajattelin lukea samointein koko kirjan.

Philip Zimbardo, The Lucifer effect Understanding how good people turn evil; Abu Gahraib, Stanford Prison Experiement ja muita esimerkkejä siitä kuinka hyviksistä tulikin pahiksia ja miksi niin käy.

2 kommenttia: