3.6.2013

Magnumin lehdistötilaisuus Wanhalla

 Jokin aika Tsajut-blogin sähköpostiin kolahti kutsu Magnum Pleasure Storen lehdistötilaisuuteen ja avajaisiin Vanhalle ylioppilastalolle. Äiti ei kuitenkaan yllättävien työkiireiden takia sinne päässyt, ja koska mulle kelpaa aina herkkujäätelö, menin sinne äidin sijasta. Olin ehkä hieman poikkeava vip-vieras tuollaisessa tapahtumassa mutta kyllä mä tykkäsin!


Magnum Pleasure Store on kesäkuun ajan Helsingin keskustassa, Vanhalla ylioopilastalolla. Käytännössä se on siis paikka, jossa jokainen saa tuunata itselleen omanlaisensa jäätelön mieluisilla päällisillä. Itse valitsin maitosuklaan, kuivatut mansikat, pistaasipähkinät ja sokerikuorrutetut ruusunterälehdet. Aijai, tykkäsin!

Minä ja jäätelö! Namnam

Herkkupaikan lisäksi Wanhalla tullaan kesäkuun aikana näkemään myös hyväntekeväisyystoimintaa, ja alkupuheenvuoroissa kuultiinkin lupauksia yhteistyöstä julkisuuden henkilöiden ja Tahdon-kampanjan kanssa. Aika huippua, että Magnum käyttää saamaansa julkisuutta hyvään tarkoitukseen. 

Glamour-Magnumeita

Aika huippua on sekin että nyt Helsingissä on tällainen pop-up-jätskitaivas. Viime kesänä ekat Pleasure Storet avattiin maailmaan suuriin kaupunkeihin kuten Lontooseen ja Istanbuliin, ja kieltämättä hienoa liittää Helsinki niiden joukkoon. Ja jäätelökin oli oikeesti hyvää. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti