31.8.2013

Powys Love


Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, oon seitsemästä asuintalosta parhaimmassa, Powysissa. Kampuksen toiseksi vanhin talo keskeisellä paikalla lähellä kaikkia muita asuntoloita lyhyen kävelymatkan päässä St  Donat'sin linnasta ja Academic Blockeista, joissa tunnit pidetään. Kaiken lisäksi meiltä on parhaat maisemat!

Meillä on kaksi kerrosta, alakerta pojille ja yläkerta tytöille. Kakkoset käytävän toisella puolella ja ykköset toisella. Yksinkertaista. Asuntolaltahan tämä näyttää, mutta melkein kaikki sisustavat huoneensa ja käytävillä on kaikenlaista julisteista ruukkukukkiin.


Tähän maisemaan herään joka aamu. Okei, tää on otettu erityisen kauniina päivänä ja meidän huoneesta on oikeasti näkymä roskiksille, mutta valehtelematta Powysin etuovelta näkee hyvällä säällä Bristolinlahden yli Englantiin saakka. Pretty cool, huh. Tämä niitty on myös paras paikka aurinkoisten iltapäivien henkeville ja ei-niin-henkeville keskusteluille.


Dayroom eli koko talon yhteinen olohuone! Meillä on myös pieni keittiönurkkaus (jossa leivänpaahdin ei toimi, mikro on heikossa hapessa eikä uunia ole ollenkaan, oh well) ja pöytäjalkapallopöytä (joka on usein ahkerassa käytössä). Erityisesti iltaisin dayroom on täynnä ihmisiä ja siellä järjestetään kaikenlaista painileikeistä leffailtoihin.Jee!

EDIT// Piti vielä sellainen juttu muistaa kuin lausumisohje! Powys on siis alue Walesissa ja siksi nimi on niin hassu. Sitä ei siis sanota Povys tai Povis vaan hienosti Phaues. Olisinpa tiennyt sen kun tulin tänne... eh.


2 kommenttia:

  1. Onko teillä jotkut siivousvuorot tuolla day roomissa vai hoidetaanko se talon puolesta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on talokohtainen siivooja, mukava jutteleva rouva nimeltään Glenda, ja tämän lisäksi joka päivälle on oma duty dorm, eli yksi huone siivoaa keittiön, hoitaa kierrätyksen ja hakee linnasta house supplies eli iltapalan eli paperinvalkoista paahtoleipää ja maitoa. :)

      Poista