28.9.2013

18.8.2013 ja lista18. elokuuta oli yksi pisimmistä päivistä ikinä. Kyynelistä turvatarkastuksessa epävarmoihin hymyihin Kööpenhaminassa ja Heathrow'lla aina avoimiin syleihin linnan pihassa. Tuntuu kuin tänne tulemisesta olisi ikuisuus. Yllä oleva video herätti yllättävän paljon fiiliksiä tänne tulemisesta ja täällä vietetystä ajasta. Niin paljon on ehtinyt tapahtua, niin monta uutta uutta ystävää, niin kummallisiin asioihin on ehtinyt tottua. Pieni lista asioista, jotka ovat täällä arkipäivää.

Nykyään osaan...

- ... poistaa turhat sähköpostit. Koulun sähköpostin Deleted-kansiossa on päälle 700 meiliä.

- ... varoa ampiaisia kylpyhuoneessa. Nyt kun on viileämpää, ei niitä ole enää niin paljon kuin ennen, mutta pari viikkoa sitten piti varoa mihin astuu. Kylppärin ilmastointi on niin huono, että ikkunaa täytyy pitää auki, ja sieltäne pörriäiset sitten tulevat. Yksi niistä pisti mua pari viikkoa sitten, not cool.

- ... vastata sujuvasti kysymyksiin venytyskoruista. Siis mitä. Anarchy in the UK ja silleen, mutta joka toinen vastaantulija ihmettelee mun vasemman korvan sentin kokoista venytystä. "Does it hurt? Why did you do that? Can I touch it?" Suomessa nää on niin mainstream!

- ... käydä samassa vessassa, jossa Doctor Whota on kuvattu, ilman että fanityttöilen. Ainakaan ihan hirveästi.

- ... jaksaa ihmetellä tämän paikan kaunetta. Kuvapostauksia satelee, mutta tämä paikka vain on niin käsittämättömän kaunis.


- ... tiskata ilman tiskiharjaa. Eli siis sellaisella sienellä. Sienellä! Tiskata!

- ... hyppiä ilosta kun löydän juustohöylän. Pari päivää sitten opetin singaporelaista kaveria käyttämään juustohöylää, höhöh.

- ... pestä kädet erikseen olevilla kuuma- ja kylmävesihanoilla. Toisesta saa kolmannen asteen palovamman ja toinen aiheuttaa hypotermian, mutta jos tarpeeksi nopeasti vaihtaa hanasta toiseen, luo illuusion sopivan lämpivästä vedestä.

- ... löytää tieni pahanhajuisiin ja märkiin synttärijuhliin. Näistä kenties lisää ensi viikolla...

- ... olla ihmettelemättä hämähäkkejä. Niitä nyt vain on joka paikassa.

- ... nimetä kaikki ruokaostokseni ennen jääkaappiin laittamista. Ihan must.

- ... itkeä Walesin julkisen liikenteen huonoutta. Oh well, ainakin tulee käveltyä AC-Llantwit -väli muutamaan otteeseen. Ja koska matkalla on lehmiä ja mustaherukkapensaita, ei se ole niin paha kuitenkaan.

- ... kävellä M4:sta, käydä Cambodiassa, tanssia SOSH:ssa ja löytää tieni palmupuille huispauskentän laidalla. Termit ja paikat alkavat siis olla jo hallussa.

- ... rakastaa tätä paikkaa ja näitä ihmisiä sekä tuntea itseni hyväksi täällä. Ei tämä täydellistä ole, mutta aika pirun hyvää.

Eilinen illallinen Il Vesuviossa: Katherine (Pohjois-Irlanti), Ffion (Wales), Hannah (Portugali/monta muuta), minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti