13.9.2013

Coasteering ja perjantaifiiliksiä

Credits to AC Staff!
Nuo kaksi oikeanpuolimmaista on muuten mun huonekaverit Kiinasta ja Libanonista <3
Löysin kuvan ykköstenleirin coasteering-porukasta! Tää on siis ihan ekalta viikolta Walesissa, kun vietettiin muutama päivä Länsi-Walesissa sivistyksen tavoittamattomissa tutustumassa Outdoor Facultyyn ja toisiimme. Kirjoitin leiristä enemmän täällä. Huomatkaa muuten supertyylikkäät shortsit märkäpukujen päällä! Niiden tarkoitus oli paitsi näyttää hyvältä myös suojata kalliita pukuja kun liu'uttiin pitkin rosoisia kalliota.

Linnalta lahdelle päin

Tänään on ollut tosi mukava päivä. Aamu alkoi herkkuaamupalalla naapuritalossa Gwyneddissä portugalilais-brittiläis-intialais-afrikkalaisen kaverin Hannahin luona (coasteering-kuvassa toinen vasemmalta!), mikä oli tietysti aika hauska startti viikon pisimmälle päivälle. Muutenhan meillä loppuu koulu lounaaseen puoli kahden aikaan, mutta perjantaisin viimeinen tunti oon viiteen asti. Ekan tunnin jälkeen mulla oli kuitenkin kaksi (!!) hyppytuntia ja olinkin ahkera ja tunnollinen opiskelija ja otin reilun tunnin päikkärit, eheh.

Unien jälkeen oli historiaa, ja oh dear, oon edelleen ihan fiiliksissä! Meidän opettaja on yksi parhaista opettajista ikinä, ja tänään meillä oli reilun puolen tunnin väittely aiheesta josko Itävalta-Unkari olisi hajonnut, vaikka ensimmäistä maailmansotaa ei olisi tullut. Itse olin sillä puolella, joka väitti, että I-U olisi kestänyt, ja koska luokka on pieni ja aktiivinen, oli väitteleminen tosi hauskaa.

Illalla meillä on vielä Friday Night Lecture, eli ulkopuolinen puhuja tulee pitämään luennon aiheesta ecocide. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, kurkatkaa tämä, jos kiinnostaa. Nyt E-Systemsin tunnille, ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti