16.10.2013

Arki

Ennen mun lähtöä puhuttiin äidin kanssa mistä kaikesta voin sitten kirjoittaa blogiin kun tänne Walesiin asti pääsen. Varoitin jo silloin, että kaikkien mukaan siinä vaiheessa kun IB oikeasti alkaa, ei ole aikaa oikein millekään ylimääräiselle. Sovittiin kuitenkin, että sillon kun oon kiireinen, voin päivittää vaikka kuvan mun ikkunasta ulos. Tää viikko on nyt ollut niin hösläämistä, että ajattelin esitellä tämän silmiähivelevän maiseman. 

Tadaa!


Jep, ihan suoraan roskiksille. Totta puhuen ennen tänne tulemista mulla oli mielessä ennemminkin näky merelle, jossa aallot hakkaavat raivokkaasti vasten rantakallioita, tai edes jollekin pellolle, oh welllll. Tuo talo on muuten yksi asuntoloista, nimeltään Whitaker, ja tuo tie roskisten takana johtaa toiselle talolle, Gwyneddiin.

Niin, ja tämä kuva on otettu tosi aurinkoisena päivänä. Ei täällä oikeasti ole aina noin kiva sää. Tänäkin aamuna heräsin superaikaisin, vain jotta ehdin juosta kaatosateessa kampuksen toiselle puolelle meditoimaan. Oli kyllä kastumisen arvoista. Väsymystä on edelleen ilmassa, mutta onneksi enää puolitoista viikkoa October breakiin!

***

Viime sunnuntai oli oikein mukava päivä. Meillä ei oo sen kummempia luokkajakoja, mutta sen sijaan meidät on talojen sisällä jaettu tutorryhmiin, joissa on sekalaisesti ykkös- ja kakkosvuotisia eri aineiden opiskelijoita, ja meillä on oma tutor, vähän niin kuin henkilökohtainen opo. Sisäoppilaitoksessa kun ollaan, suurin osa opettajista asuu kampuksella ja monet tutorit pitävätkin tutorsessionsa omassa kodissaan. Mun tutor, ihana Helene (en tiedä miten aksentit menee), asuu kuitenkin vähän kauempana, mutta meidät tutorryhmäläiset kutsuttiin sunnuntaina lounaalle. Oli hauskaa!

Mieletön maisema keittiöstä

Vasemmalla Reo (Japani/Kanada), Helene (tutor)
Oikeasta alakulmasta Clement (Kanada), Ellinor (Skotlanti), Dodo (Alankomaat), Tara (Ranska/USA/Wales)
KOTIRUOKAAAA <3

Myöhemmin lisää tästä viikosta! xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti