1.10.2013

Hyvää syntymäpäivää maailmankansalainen!


En meinaa uskoa että olet jo melkein täysi-ikäinen, vauhdilla itsenäistyvä nuori. Vuodet ovat vierineet melkoista vauhtia. Yhtäkkiä oletkin jo kaukana kotoa Walesissa, jossa elämä vaikuttaisi lähteneen hienosti käyntiin. Olen erittäin iloinen että pääsit sinne ja asiat sujuvat hyvin. Mukava kun olet jaksanut päivittää blogia ja kertoa kuulumisiasi tekstein ja kuvin, olen kyllä monesti seurannut mitä täällä tapahtuu.

Syyskelit harmaantuvat yhtä lailla siellä Walesissa kuin täällä Suomessakin. Syksy toi mukanaan tännekin jotain uutta. Kuten tiedät, meillä elämä mullistui aika pian lähtösi jälkeen, tyttömme syntyi 5.9. ja arki ei ole ollut entisellään sen jälkeen. Lapsiperheen arkeen kuuluu vaipanvaihtoa, epäsäännöllistä nukkumista, läsnäoloa ja uuden elämän ihmettelyä. Jokainen päivä tuo mukanaan jotain uutta. Harmi ettet ehtinyt näkemään vauvaa livenä ennen lähtöäsi, mutta ehdit tietysti nähdä hänet myöhemminkin.

Töissäkin minulle on annettu lisää vastuuta ja uusia tehtäviä nyt syksyllä. Ruuhkavuosiksikin tätä aikaa kutsutaan, enkä lainkaan ihmettele enää miksi... Perhe- ja työelämässä tapahtuu molemmissa merkittäviä asioita isolla vaihteella ja samaan aikaan. Siinäpä sitä pitää vain yrittää tasapainoilla näiden välillä.

Oli muuten hauska käydä kesällä yhdessä pienellä moottoripyöräretkellä, löysin pari kuvaa siltä reissulta:


Tuolla jossain puiden takan käytiin jäätelöllä, ei erityisen kesäinen päivä, mutta onneksi ei kastuttu.Vähän tuollaista motoristilookkia löytyy, nahkatakki ja kaikkea :)

Toinen kesäinen harrastus josta vähän jossain vaiheessa puhuttiin oli veneily. Nyt viikonloppuna meidän vene nostettiin talviteloille, eli kausi on tältä vuodelta ohitse ja kuka tuolla kylmässä enää tarkenisikaan veneillä. Kesällä oli kuitenkin hyviä purjehduksia. Haluatko ensi kesänä kyytiin? Voitaisiin vaikka tehdä joku pieni pyörähdys tuossa Helsingin edustalla.


Käytiin veneellä mm. erään ystävän mökillä. Meidän veneemme on tuo oikean puoleinen.


Leppoisasti myötätuuleen.

Lopuksi vielä muutama syksyinen kuva meiltä kotoa.


Käytiin tytön kanssa hetki haistelemassa raikasta ilmaa takapihalla.


Piha on vielä vihreä, mutta muutama lehti on jo tippunut maahan.


Meidän bonsaimäntymme.
Surffaile Leenan blogiin jos haluat nähdä lisää kuvia meiltä ja lukea vähän arjestamme.

Terveisin Antti-kummi.

1 kommentti:

  1. Moikka ja valtavasti kiitoksia :) Totta puhuen en itsekään meinaa uskoa, että enää vuosi maagiseen 18-vuotispäivään. Onneksi sentään vuosi vielä... Ja tarkoituksena on tosiaan päivitellä tätä blogia mahdollisimman aktiivisesti, joko kuvin tai tekstein. Aionkin käydä taas kerran kurkkaamassa mitä teille kuuluu teidän blogin puolella. Kovasti onnea teille kauniista tytöstä! Nähdään kun tulen taas Suomeen :) ps. ensi kesänä ehdottomasti veneilemään!

    VastaaPoista