1.10.2013

Hyvää syntymäpäivää rakas Miina.

Tuntuu hassulta astua sun reviirille, mutta sosiaalisen median väärinkäyttöähän varten syntymäpäivät on tehtykin. Joten antanet mulle anteeksi!
Kuten minä, säkin olet syntynyt parhaaseen aikaan vuodesta, eli syksyllä. Suomessa syksy on vaan niin harmittavan lyhyt. Muutama vuosi takaperin tähän aikaan oltiin luultavasti valloittamassa kampin ja foorumin välissä sijaitsevien rullaportaiden alla olevaa koloa, ja keräämässä rasvakerrosta itsellemme talvea varten satojen ben&jerrys purnukoiden avulla. On fysiikan lakien vastaista, että me edes nähtiin syödä niiden ylipitkien otsatukkiemme alta, mutta yhteistyöllä siitäkin hommasta selvittiin. Parin lusikallisen välein kerrottiin salaisuuksia ja juoruja toistemme maailmoista, jotka oli täysin erilaiset mutta silti niin samanlaiset. Mä saatoin suunnitella taas uutta hiusväriä, ehkä tällä kertaa jotain sellaista mitä en ollut ennen kokeillut (jäikö niitä enää muka jäljelle yhtäkään??)

On niin absurdia ajatella, että ollaan oltu yhdessä pidempään kuin erossa. 17 ikävuodestani nämä 10 viimeistä on olleet huomattavasti hauskempia kuin edeltäjänsä, ja se johtuu suurilta osin siitä, että sä oot kulkenut mukana kaiken aikaa. Kaikki muut on paikalla silloin kun niille sopii, mutta sä oot ollut mun tukena ja turvana jo 3 650 päivää. Oot kannustava, rohkea, viisas ja niin lempeä, ettei susta voisi olla pitämättä. Ja kaikista parasta sussa on se, ettet koskaan tuomitse. Voin kertoa sulle mitä vaan, koska tiedän ettet käännä mulle selkääsi. Vaikka olisin pistänyt kaiken palasiksi ja polttanut jokaikisen sillan takanani, niin sinä vaan autat rakentamaan ne uudelleen. Just like that, ihan kuin se olisi maailman helpoin ja arkisin juttu. Ehkä se sulle on, ehkä sä pelastat ja korjaat ihmisiä päivittäin.


Jos mulle olisi ala-asteella kerrottu, että se olet sinä, joka saa tän mahtavan stipendin ja pääsee toteuttamaan unelmiaan, en olisi ihmetellyt yhtään. Kaikista maailman ihmisistä just sinä olet se, joka on aina porskuttanut eteenpäin. Tokan luokan koulu-uinneissa mä olin vielä lastenaltaassa, kun sä jo opettelit uimahyppyjä. Kun muut ei uskaltaneet, niin sinä veit. Kun muut ihmiset valitti mutkikkaasta reitistään, niin sinä kiipesit vuorien ja mäkien yli ilman mitään ongelmaa. Mitä ikinä vastaan tuli, niin selvisit, ja sun vierellä selvisin minäkin. Ja tiedän, etten ole ainoa joka voisi noin sanoa susta.

Taitaa olla aika lopettaa, laitoit nimittäin mulle just viestin, jossa pyysit anteeks ettet oo ilmotellut itsestäs muutamaan päivään. Toivon, että tää jatkuu tällaisena ikuisesti. Toivon, että sä pysyt sinuna ikuisesti. Ja toivon, että opin sulta lisää mahtavia elämänviisauksia, koska maailma kaipais lisää sun kaltaisia ihmisiä!
Jopas meni tunteikkaaksi, toivottavasti et nolostu. Hyvää syntymäpäivää ihana Miinuli, vietä mahtava päivä ja valmistaudu henkisesti siihen hetkeen, kun pääsen facebookiin onnittelemaan sua kuvakollaasin merkeissä.. ;)

xxx Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti