1.10.2013

OnnittelutMuistan sen hyvin. Puhelimeni piippasi ja äitisi kertoi sinun päässeen UWC:hen. Mutta tavatessani sinut ensimmäistä kertaa uutisen jälkeen, oli kuin aurinko olisi valaissut huoneen ja samalla tuhannet raketit olisivat räjähdelleet taivaalla! Olit valtavan innostunut ja tartutit innostuksesi minuunkin. Olen hyvin iloinen puolestasi!
Satunnainen ohikulkeva kirjoittaja tässä blogissa, mutta sitäkin innokkaammin sitä seuraava =). Minä (äitisi kirjoitteluissa se sohvalla valtavista tomaattisadoista haaveileva) ja pojat haaveilemme tällä erää talven lumista ja hiihtämisestä! Sekä tietenkin suunnittelemme invaasiota sinne sinun konnuillesi, jotta voisimme ehkä talven keskellä saada aavistuksen kevättä rintaan =D.   

 Pojat viihtyvät hoidossa ja eskarissa, kuinka mieltä avaavaa on seurata lapsen kykyä oppia uutta ja innostusta asiasta. Eskarissa askarrellaan savesta ja retkeillään paljon, päivähoidossa lapseni opettelee syömään haarukalla ja veitsellä ja kuten isoveljensä ryhmä retkeilee paljon luonnonhelmassa. Minä jatkan edelleen vanhassa työssäni ja yritän treenailla iltaisin, kun kerkiän. Myös pojat aloittivat Taidon mini-ryhmässä, jonka yksi vetäjä myös olen. Ihanin kommentti tuli eskarilaisen suusta kun ensimmäinen treenikerta oli takana: ”Tämä on maailman paras Mini-ryhmä, en halua mihinkään muuhun!”

Muistan senkin kun joskus vuosia sitten jonkun kerran valvoin untasi ja taisin jonkun kerran hoitaakin. Kävimme leikkipuistossa, jossa halusit keinua ja keinua, vaikka meidän piti lähteä jo kotia kohtia. En muista että asiasta olisi sen kummempaa draamaa syntynyt, mutta päällimmäisenä muistan päättäväisyytesi =).
Kanna tätä mukanasi ja muista että kuulumiset kulkevat kyllä puolin ja toisin.

Aurinkoa, iloa ja jaksamista opintoihisi toivovat Johanna ja pojat

1 kommentti:

  1. Voi kiitoksia kamalan paljon!! Kovasti tervetuloa vain tänne lampaiden ja linnojen maahan, voin taata turistikeirroksen mun lempparipaikkoihin. Ihana kuulla teidänkin kuulumisista, nyt kun ei enää saa vähintään viikottaisia päivityksiä äitiltä :D Taido kuulostaa hauskalta, itsekin sitä joskus kokeilin ja mukavaahan se oli :) upeaa mahtavaa syksyä teille <3

    VastaaPoista