20.10.2013

Suomi Burleski GaalaSyksyinen pukeudutaan naiseksi ja ollaan fiinejä ilta on taas takana. Tänä vuonna Arla loihti meikin ja hiukset. Olin tyytyväinen pärstään, vaikka Prideilyripset olivatkin liian raskaat ja pimensivät puolet näkökentästä. Harmillista kyllä, sen kerran kun olen ihmisen näköinen, kammattu ja suittu, ei minusta ole yhtään hyvälaatuista valokuvaa, saat siis tyytyä tuhruihin.

Huomaatko, kun suoristan hiukset ovat ne oikeasti pitkät.

Juhlat olivat taas loistokkaat ja esitykset upeita. Näin taas samalla kertaa liudan tuttuja, mutta kuten aina kinkereissä, kohtaamiset soljuivat ohi nopeaina, keveinä ja pinnallisina.

Ihanainen Sussu ja savuverho
Vietin illan Sussun kanssa, Ari ja Suvi istuivat takanamme ja Jonna jossain kauempana. Olimme siis taas liikenteessä tavallisella porukalla.

Outoa miten muutamassa vuodessa näistäkin juhlista on tullut osa vuodenkiertoa. On syksyn burleskin, kevään burleski ja sitten on kevät ja maailma on Kaisaniemessä kylässä, jonka jälkeen onkin aika marssia sateenkaarilippua hulmuttaen, jonka jälkeen pitäisi suunnata Vantaanjokeen kellumaan kaljojen kera.


 Koska on viikonloppu, en ole taaskaan nukkunut. Ajattelin kokeilla päikkäreitä (tuskin onnistuu) jonka jälkeen Johanna ja pojat tulevat pitämään seuraa talvivalkosipuleiden istutukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti