22.10.2013

Syksyllä mökillä - yöllä hereillä


Valvon siis tämänkin yön. Lontoon seuralaisemme (sen kesiä sitten) kanssa naamakirjailemme wanhoja kappaleita you tubesta. On vanhoja suomalaisia kappaleita, on haitarimusiikkia, on kaikkea.


 Puhumme, kuinka ennen osattiin sanoittaa kappaleita, miten niissä joskus oli koko tarina eikä vain kertosäe.


Minua inhottaa olla hereillä taas tähän aikaan, en pian näe mitään silmäpussieni takaa, mutta silti on yö, on facessa ihana ihminen, on juutuubi soitannat.


En ymmärrä, minne hukutin unenlahjani, miksen enää toinnu vanhana vuorotyöläisenä valvomisrupeamista, vaan sotken rytmini, nukun muutamaa tuntia ja havahdun hereille.
Pitäisiköhän minun muutamalla sanalla kehaista mökkireissuakin, vaikka sitä olen tainnut jo hehkuttaa. Oli siis lokakuu ja ilma oli mitä parhain. Yövyimme siellä vanhassa koulussa, ennen lauantain mökille siirtymistä.


Majapaikassamme oli taas mukavaa. En ymmärrä sitä, yövyimme siellä ensikertaa alkuvuodesta ja jo nyt on olo, että olisimme käyneet siellä aina.


Lähtiessämme unohdimme kaupalla maton, jonka kävin veneellä hakemassa. Oli mahtavaa ajaa kylille, koko järvi oli tyhjä, se oli vain minun.

Oli muuten kylillä pakko ottaa kuva paikallisen muotipuodin valikoimasta.


Mikäli minulla olisi ollut enemmän aikaa, olisi varmasti ollut pakko käydä hautuumaalla kävelemässä.


 Paluumatkalla ajoin takaisin pidempää reittiä ja taisin ihan pikkuisen rallattaa Igoria.


  Omakuvien räpsiminen ajaessa on haastavaa.


Mutta nyt kun sain sinulle nämä syksykuvat näytille, lienee aika kokeilla taas nukkumista, joten toivotan sinulle hyvää yötä ja huomenta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti