29.11.2013

Perjantai-innostusta
Tänään on kenties koko lukukauden mukavin koulupäivä. Group 3 - eli humanististen aineiden opettajat ovat koulutuksessa, samoin kuin saksan opettajat, ja englannin opettaja perui tunnin, joten mulla on tänään koko päivänä huimat kaksi oppituntia. Oonkin viettänyt päivän suunnitellen energia-aiheista Big Sweater -päivää Sustainability Councilille eli ympäristöasioihin keskusttyneelle oppilaskunnalle ja opiskellen ympäristöopin kokeeseen. Niin, ja nukuin viime yönä yli yhdeksän tuntia. Yli yh-dek-sän! Elämä hymyilee.


Ja niin hymyilen minäkin, koska meidän kirjasto on mahdollisesti maailman sympaattisin, ja opiskelujen lomassa on kiva vilkaista sivu jos toinenkin suomekielistä Akkaria, jota meidän koulu jostain kumman syystä tilaa. Nojoo, onhan koko koulussa huimat kaksi oppilasta, jotka ymmärtävät suomea...

Kas näin minä hymyilen! Ihan että ette unohda miltä tätä pärstää ja nappaa väärää tyyppiä lentokentältä parin viikon päästä.

Mukavat opiskelumaisemat.

Hymyilevän päivän lopuksi meillä onkin aika huippuja suunnitelmia illaksi: ensin käydään Llantwitissä hakemassa jotain vaihtelua kouluruokalan sapuskoihin. Kiiruhdetaan takaisin, juostaan Friday Night Lecturelle, jonka tänään pitää Sir Geoffrey Nice (lain professori, deputy prosecutor (en tiedä suoraa käännöstä tolle tittelille) Haagissa, ihan oikeasti aateliseksi nimetty heppu, joka on tehnyt ties mitä ties missä). Tämän jälkeen meillä on Move-show, eli koulun tanssiryhmän ja muiden innokkaiden tanssijoiden näytös, jonka kuulemani mukaan pitäisi olla ihan pirun hyvä. 

Huomenna hyvän fiiliksen pitäisi jatkua, sillä suuntana on Cardiff, pienimuotoisen joulushoppailut ja Catching Fire -elokuva! Näillä fiiliksillä ja suunnitelmilla jaksankin ensi viikon paahtaa historian parissa, heh.

Hejdå vielä hetkeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti