19.7.2014

Asuntomessujen DIY-ideat


Rakastan vanhoja ikkunoita ja siksi rakastuinkin tähän keskikokoiseen kaappiin. Tämmöisen haluaisin itselleni.


Vanhojen ikkunanpokien käyttäminen peileinä tai valokuvien kehyksinä on melko tavanomainen, mutta aina yhtä suloinen idea.


En ymmärrä mitä tämä pikkuruinen kaappi tekee keittiön saarekkeessa, mutta se on silti ihastuttava. Itse olisin ehkä noin pikkuruisen kaapin keikauttanut seljälleen ja käyttänyt sitä rasiana.Samaisen asunnon parvekkeella heteka oli saanut uuden elämän määkijänä. Ite-taiteen henkiset teokset ovat aina ilahduttavia.


Pappilanovi sängynpäätynä, jo monesti nähtyä ja silti somaa. Sääli ettei meillä tavanihmisillä ole juuri pappiloita joiden vanhoista ovista saisi tuunattua sängynpäätyjä näin helpolla.


Kylpyhuoneen lattiamatto toteutettuna laatoilla, mukavaa vaihtelua tavallisesti niin vakavahenkiseen tilaan.

Yrttiseinämä keittiön saarekkeen luona. Ideana loistava, mutta haluaisin tietää miten tuo kastellaan; valuttaako se miten helpolla. Toisekseen suomen pimeä talvi ei helli yrttejä, tämäkin seinämä olisi vaatinut kasvilamput.


Tipujen asuntomessut, värikästä ja hupaisaa.Tämmöinen lintupönttöseinämä voisi olla hauska, toteutettuna vain tsäpäkämmin koristelluin pöntöin.


Taidepönttö, nämä olivat upeita.


Kierrätä tahi kuolo korjaa, voiko sen selkeämmin ilmaista. Tosin yksittäispakattujen pesuainepussukoiden säilytyspurkin tekstinä tuo oli hivenen hupaisa.


Joskus autonikkunasta onnistuu bongaamaan klapeista tai haloista tehdyn seinämän, johon on jätetty ikkuna-aukko. Meille vähän vähemmän taitaville halkopinontekijöille olisi nyt tarjolla tämmöinen helpotus.


Vähäeleisyys on kaunista, oksa + kehykset = elämys


Rantakiviin voi kirjata ajatelmat vaihteeksi suomeksi, tosin tämä tarina ei millään muulla kielellä toimisi yhtään näin vakuuttavasti.


Jos voit uneksia sen, voit tehdä sen vakuutti seinäkirjoitus piharakennukseen tehdyssä kampaamossa.


Asuntomessujen asukasjulkkis oli tänä vuonna hiihtäjä ja näin upeasti oli heidän seinänsä koristettu.Art4u.fi tuotteita oli eri asunnoissa, kelloja ja näppärä muistilista seinälle.Keittiösaarekkeeseen oli näppärästi saatu ruokailutaso liimaamalla siihen sikaliimalla leveää lautaa.


 Keltaisista tiilistä rakennettu nojatuoli, söpöä ja samalla jotenkin kasaria.


 Matonkuteesta syntyy mitä vain virkkuukoukun avulla. Tämmöinen iso tilkkumatto alkoi houkutella, vieläköhän virkkuukoukku pysyisi tuon verran kourassani?


Sanoinko jo, että mietelauseet suomeksi olivat piristäviä? Meillä on kaunis kieli, joten käytetään sitä.


Vanhoista peiliovista ja lasikannesta rakennettu olohouneenpöytä yhdessä neulepintaisten jakkaroiden kanssa oli kodikas yhdistelmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti