27.8.2014

Puoliksi tyhjä vai täynnä?

No, nyt se on täydempi kuin koskaan. Meidän kampus siis. Ykköset tulivat oikeesti jo puolitoista viikkoa sitten, ja tänä vuonna myös ensimmäistä pre-ib-oppilaat kurvasivat Main Gaten sisäpuolelle. En vieläkään osaa melkein kenenkään nimiä, ja törmään uusiin naamoihin monta kertaa päivässä, mutta onhan tässä vuosi aikaa.

Mainitsin aikasemmin, että asenteet ykkösiä kohtaan olivat aika ristiriitaisia, mutta mitä pidemmälle päästään, sitä ihanampia ja sulosempia ne on. Ollaan juteltu tästä aika paljon mun co-yearien kanssa, ja vaikka aina välillä haluttaisiin edelleen lähettää nää tulokkaat takaisin koteihinsa ja tuoda meidän omat kakkosvuotiset takaisin, on tähän vain totuttava. Muistan joskus jo ennen omaa UWC-hakuani lukeneeni jostain UWC-blogista, että aika täällä kuluu sykleissä, ja taidan vihdoin ymmärtää sen todellisen merkityksen. Yksi aikakausi on ohi, uusi alkoi, ja ainoa suunta on eteenpäin.

Tässä muutamia kuvia tuolta aurinkoiselta sunnuntailta, kun lähes 200 uutta AC:laista saapui tänne St Donat'sin linnaan.
POWYS UNITED WILL NEVER BE DEFEATED!
(Joo mulla on kattila ja lasta kädessä. Pidin kovaa ääntä.)
Entinen numero yksitoista, nykyään entistäkin mahtavampi Dorm 8.
Natasha (Libanon), minää, Sabina (Kiina), Hellie (Englanti/Thaimaa)
Lisää Powys-fiilistelyä. Lievää patrioottisuutta omaa taloa kohtaa ilmassa?
Minä, Tara (Wales/Ranska/USA), Giulia (Italia), Natasha, Hellie
Viime viikolla olin tiistaista perjantaihin leirinohjaajana Länsi-Walesisssa Pembrokeshiressa, mutta laittelen sieltä kuvia hieman myöhemmin. Sen jälkeen olen totta puhuen ollut tosi laiska, mutta koittanut  tehdä koulutöitä sekä järjestellä erinäisiä yliopistohakujuttuja (miten ironista; yhdistän yliopiston edelleen todella vahvasti aikuistumiseen, ja meidän koulun asettama eräpäivä mun UCAS-haulle on mun 18-vuotissyntymäpäivä...). Kiireisiä aikoja, ja uusi lukujärjestys ja pari uutta opettajaa vaativat totuttelemista. Palailen kuitenkin pian taas uusien kuvien kanssa!

7 kommenttia:

 1. Oi vitsi! Kuulin UWC:stä vasta viikko sitten, ja nyt oon viettäny päivät pitkät lukien UWC:läisten blogeja, ja UWC- elämä tuntuu kyllä niin mun jutulta! Oon siis -98, eli just sopivasti sain kuulla tästä, ku tammikuussa on meidän hakuvuoro. :) Nyt pidän vaan sormia ja varpaita ja hiuksia ristissä, että pääsisin itekki joskus elämään elämää, jota nyt tyydyn katselemaan ruudun takaa. Tuo kuulostaa niin ainutlaatuiselta ja ihanalta kokemukselta! Nauti nauti nauti.... :)

  VastaaPoista
 2. Omppu, seuraava haku on jo tämän vuoden puolella, aikataulu on muuttunut.

  VastaaPoista
 3. UWC:n sivuilla on siis ilmoitettuna väärä ajankohta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään UWC:n sivullakin on kahta tietoa, etusivulla lukee, että tammikuussa, hakijalle-osiossa taas että marras-joulukuussa. Otan yhteyttä sinne ja tarkistan vielä asian. :)

   Poista
  2. Joo, tosiaan. UWC International vaatii nykyään saada tietää kansallisten komiteoiden valitsemat oppilaat aikaisemmin kuin ennen, eli meidän täällä Suomessakin täytyy hakea vähän entistä aikaisemmin. Tällä hetkellä etusivulla lukee että hakuaika on tammikuussa, eli pidä silmät auki!

   Anyway, ihan mahtavaa, että kuulit UWC:sta ja just tosiaan oikeaan aikaan! UWC on ihan uskomaton kokemus, ja suosittelen että nyt kun sulla on aikaa, ala suunnitella hakemusta jo hyvissä ajoin. Jos sulla on mitään kysymyksiä, laita kommenttia tai lähetä sähköpostia ac13mhii at atlanticcollege.org :) Tsemppiä sulle!

   Poista
  3. Sieltä tuli vastaus, että haku järjestetään tammikuussa, mikä on nyt korjattuna myös tuonne hakijalle osioon. :)

   Poista
  4. Hyvä, että ovat pävittäneet! Tää on vähän jännä vuosi, kun ekaa kertaa haku on näin aikaisin :)

   Poista