24.12.2014

Christmas Ball 2014

Joulunajan kunniaksi muutama kuva AC:n joulupippaloista. Happy holidays & onnea vuodelle 2015!

Kuten viime vuonnakin, juhlimme taas taloporukalla joulunaikaa hyvällä ruoalla ja vieläkin paremmalla seuralla. Jokaiselle oli arvottu deitti, ja onnetar suosi tänä vuonna, sillä sain ihanan Gabrielin seurakseni!
Gabriel (Ruotsi/Norja/UK) ja muikea minä
© Yuko
Me oltiin ihan meant to be, koska ollaan molemmat pohjoismaalaisia, ja mun virka Powys-talon edustajana oppilaskunnassa siirtyi syksyllä Gabrielille.
Ihana Dorm 8!
Sabina (Kiina), minä, Natasha (Libanon), Hellie (Englanti/Thaimaa)
© Yuko
Illan ohjelmassa oli siis ruokaa ja juomaa ja hyvää seuraa. Noi brittien vedettävät paukkujutut, joiden sisällä on aina paperikruunu, muovinen peli ja huono jouluvitsi ("Why does Santa need to see a counsellor? He has a low elf-esteem!") menee edelleen ihan yli mun ymmärryksen. Mutta hei, arvostan venäläisen Andreyn joulutamineita. Luulen, että arvaatte kenestä alla olevassa kuvassa olevasta puhun.
© Amelia
Illallisen aikana jaettiin ykkösvuotisille Awards, eli palkinnot siitä, että ovat niin ihania omia itsejään. Näitä palkintoja ei koskaan oteta kovin vakavasti, ja tänäkin vuonna niiden joukossa oli niin pyhiä rintakarvoja kuin aasialaista prinssi urheaa. 

Palkintojen lisäksi jokainen sai lahjan salaiselta joulupukiltaan. Muutama viikko ennen joulujuhlaa oltiin siis arvottu jokaiselle Secret Santa, joka jätti pieniä lahjoja ja hauskoja viestejä ennen itse juhlaa, ja juhlassa antoi muutaman punnan arvoisen isomman lahjan. Itse sain maailman suloisimmat pörrösukat ja aivan huikean itsetehdyn unisiepparin, josta roikkuu origamilintuja. Ivan, you know me so well!
© Amelia
Powysin aivan upean mahtavan ihanat tytöt! Kuvasta harmillisesti puuttuu muutama, mutta oioi kun meillä on kauniita ja älykkäitä ja hulvattomia tyttöjä meidän talossa. Huomatkaa myös hieman kypsempi (mutta silti ehdottoman nuorekas) "houseparent" Sara silmälaseineen. So much love!

Illallisen jälkeen haluttiin vielä jatkaa juhlia taloporukalla, ja sisäoppilaitoksessa kun ollaan, kaikkein järkevin ratkaisu oli tietenkin lähteä Science Blociin teknisen työn luokkaan. Siellä pienessä ja haisevassa luokkahuoneessa oltiin lähes kaikki 52, tanssittiin tietokoneiden näyttöjen sinisen kelmeässä valossa ja pidimme siirappisia puheita Powysista ja yhteishengestä.
© Amelia
Loppuun vielä hieman, eh, epäonnistunut Powys-kuva. Vaikka kuvien ottaminen aiheuttaa vaikeuksia, ollaan silti ehdottomasti paras talo kampuksella. Tekisi mieli olla oikein kliseinen ja hehkuttaa miten puolentoista vuoden aikana tästä vuotavasta, vetoisasta talosta on tullut asuintalon lisäksi paikka, jossa tunnen itseni aina tervetulleeksi ja rakastetuksi ja jonka asukkaista on tullut mulle kuin toinen perhe. Taidan kuitenkin olla liian juro suomalainen tuollaiseen sokeriin, mutta lupaan huutaa kurkkuni käheäksi aina tilaisuuden salliessa:
Powys United Will Never Be Defeated!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti