25.9.2015

Uusi alku


Tämä blogi perustettiin alunperin kirjeille Walesista Helsinkiin kun Miina lähti opiskelemaan IB-tutkintoa Atlantic Collegeen Sadun jäädessä kotiin. Kahden vuoden opintojen jälkeen Miina valmistui, siirtyi opiskelemaan Oxfordiin ja bloggaamaan Lilyyn. Blogin kohtalo roikkui avoimena, kunnes Satu päätti valloittaa sen uudelle elämänvaiheelleen. Kaikki vanhat tekstit pysyvät täällä luettavissa, vaikka ne eivät nykyiseen aiheeseen juuri liity. Tähän blogiin tai Miinan uuteen blogiin saa edelleen laittaa kysymyksiä UWC-kouluista ja stipendeistä.

*

Alku


Meidän piti ostaa oma koti, omakotitalo. Se oli suunnitelmamme ja se piti siihen asti kunnes käänsimme kelkkamme hoksattuamme toisen vaihtoehdon: mökin. Pieni ilmoitus netissä, tutustumiskäynti, tarjous vastatarjouksineen ja pian olimmekin allekirjoittamassa kauppakirjoja vapaa-ajan asunnosta.

Siinä vaiheessa kun vasta haaveilimme omakotitalosta oli meillä aikamoinen joukko haaveita, unelmia, ideoita ja suunnitelmia. Hankittuamme pienen tupamme alkoi unelmien läpikäyminen; mitä me oikein haluaisimme ja mitkä kaikki ideat eivät yksin kertaisesti voisi toteutua paikassamme.


Tämä blogi tulee seuraavaksi keskittymään tähän elämäntilanteeseen; remonttiin, puutarhan perustamiseen ja haaveiden kartoittamiseen ja lopulta niiden toteuttamiseen.

Näin alkuun tavoitteemme on kunnostaa vanha mökki yöpymiskuntoon, kaivaa salaojia, elvyttää puutarha. Oikeastaan olemme tässä jo edenneet mukavasti. Paikan hankkimisen jälkeen olemme aktiivisesti kuvanneet projektiemme etenemistä ja jättäneet kirjoittamisen syksyyn. Tarkoitus on julkaista koko talvi säännöllisesti kirjoituksia ja kevään tullen hiljentää tahtia, ehkä jopa pitää taukoa kesän ajan, jotta seuraavaksi talveksi olisi taas uutta materiaalia blogiin.

Tervetuloa seuraamaan mökkiin höperöityneiden taivalta.


2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia <3 Täälä myös yksi "mökkihöperöitynyt" joten jään seuraamaan teidän juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nadja, mökkihöpsönä on mukavaa :)

      Poista