11.1.2016

Tupa ennen remonttia


Alkaessamme remontoimaan tupaa päätimme napata muutaman kuvan. Kuvissa ei ole tupa siinä kunnossa, kuin sen ostimme, vaan olimme jo tyhjentäneet sitä ja kuvia varten siirsimme eri seinustoilla olevat sängyt vierekkäin. Sängyn ja seinän väliin jäi suurehko väli, sellainen josta mahtuu hyvin kulkemaan.

Toisella puolella sänky olikin aivan pienen pirttikaluston vieressä. Sänkyjen jalkopää ylettyi liki sementtilaatalle.


Oven vieressä olevalla pöydällä oli jääkaappi. Kaksi vanhaa nojatuolia vei oven toisen puolen. Kuvasta näkyy verannalle tehty kapea penkki ikkunan alla.


Kuvassa esiintyy keittiönurkkauksemme purettuna. Piippu lohkaisee tilasta suuren osan ja purkamamme keittiö oli koottu erilaisista kaapeista ja hyllyistä.


Parikymmentä neliötä on pieni tila, parisänky vie siitä hyvin ison alan. Kuva on otettu verannalta ja etualalla oleva valkoinen on oven suussa oleva pöytä, joka peittää sementtilattian näkyvistä.

Remontti pääsee alkamaan keväällä kunnolla. Viime kesänä jouduimme kurkkimaan lattian alle, vaihtamaan muutaman hirren osittain ja muuta sellaista. Nyt pitäisi kunnostaa lattialankut, purkaa piippu loppuun, edellinen asukas oli saanut sen purun puoleen väliin, eli loppu pitäisi purkaa ja kasata sitten uudelleen. Ikkunat kaipaavat kunnostusta, seinät puhdistamista ja keittiö uudelleen suunnittelua.

2 kommenttia:

  1. Huomasin tämän vanhan postauksen. Mielenkiintoista seurata miten remontinne etenee. Meilläkin on vanha talo ja siitä blogi (Blogit:Taiteiden Hirsitalo). Mukava katsella näitä ennen - jälkeen kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tuvan remontti pääsee vasta keväällä kunnolla käyntiin. Tavoite oli viime vuonna kova, mutta muutama yllättävä ja aikaa vievä homma vei huomiomme tuvan remontoinnista. Käyn kurkistamassa blogiinne :)

      Poista