17.8.2017

Vaatepulmiin ratkaisuksi kapselipuvusto-verkkokurssi

Sisältää affiliatemainontaa.

Pienessä asunnossa asuessa säilytystila nousee tärkeäksi kysymykseksi. Rajallinen kaappitila pakottaa miettimään, mitä siellä säilytetään ja miten. Rajallisen tilan vuoksi lapsiperheen kiireinen arki asettaa vaatekaapin sisällölle omat vaatimuksensa.

Monessa asiassa voi taloudenpidon osaavilta isoäideiltä ottaa oppia, niin myös tässäkin.

  • Osta vaatteita vain tarpeeseen
  • Mieti millaisia vaatteita tarvitset milloinkin
  • Hanki yhteensopivia vaatteita
  • Älä täytä kaappiasi liian monilla vaatteilla
  • Muista kausiajatelu; säilytyä kaapissa vain kulloinkin käytössä olevia vaatteita

Nyt kun näen asiat tuohon listattuna ja olen lukenut Iinan Caps Look-blogia ymmärrän mistä kaaos vaatekaapissani johtuu. Minulla on koko vuoden vaatteet ympätty samaan pieneen kaappiin. Onko siis ihme, että kaappi tuntuu olevan täynnä vääränlaisia vaatteita ja sopivien esille kaivaminen tuntuu työläältä?

Rehellisesti sanottuna nyt minulla on liian monta rautaa tulessa ja liikaa asioita mielen päällä, jotta lähtisin yksin urakkaan. Onneksi Iina järjestää verkkokurssin aiheesta, jonne pääsen osallistumaan. Kyseessä on kapselipukeutumisen verkkokurssi, josta saat koodilla tsajut2017 10 € hinnasta pois. (Linkki ja koodi ovat affiliate-mainontaa. Siitä saatavan tuoton käytän blogini parantamiseen.)


Oheinen, Kiira-myrskyn jälkeisenä sunnuntaina metsässä, keskeneräisessä majassa kuvattu video kertoo miksi minulla olisi tarvetta kapselipuvustolle. Video sisältää kaksi nolostuttavaa vaatemoka-tarinaa ja muuta jutustelua vaatteista. 

Alennuskoodi: tsajut2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti