18.8.2017

Wc-remontin jälkeen


Tämä julkaisematta jäänyt postaus löytyi vuoden 2013 luonnoksista. Tämä pienen pieni wc muuttui remontin myötä varsinaiseksi tilaihmeeksi. Haluan jakaa tämän vanhan kirjoituksen sen kuvien vuoksi. Sopivilla säilytyskalusteilla saa ihmeitä aikaan. Valitettavasti minulla ei ole wc:n mittoja.

vessan säilytysratkaisut
Taustalaatat korvattiin Malm lasilevyllä

Vessaremontti valmistui, mutta sisustaminen on edelleen työnalla. Remontti sujui ihan mukavasti, mitään yksittäistä suuresti epäonnistunutta asiaa ei ollut. Pääurakoijan kanssa asiat vain eivät ihan sujuneet, paljon pieniä hiertämään jääneitä asioita painaa mieltä ja siksi en ollut toimivammasta vessasta niin iloinen kuin olisin voinut olla.

wc remontti 

Wc-istuinta siirrettiin hivenen, oikeaan seinää kohti, jotta takaseinälle saatiin korkea peilikaappi.


Lavuaarin piti tulla nurkkaan, mutta työmaalla ahkeroi lukuisia remonttimiehiä eri firmoista ja tieto ei kulkenut koskaan oikeille työmiehille ja siksi lavuaari tuli keskelle seinää. Loppujen lopuksi se osoittautui toimivaksi ratkaisuksi.

ahdas vessa

Kaapit ovat Ikeasta ja toivat säilytystilaa, nyt meillä on paikka wc-paperille ja kaikellle muulle tarpeelliselle. Arjen pientä luksusta on omata säilytystilaa. Muutos vessaan, jossa säilytystilana oli lasihylly peilin edessä ja seinään ruuvattu lääkekaappi, on valtaisa. Vuosien saatossa karsiutunut meikkivarastomme näyttää säälittävältä peilikaapissa; kolmea sorttia irtoripsiä, kuivunut maskara ja muutama meikkiputkilo eivät ole ihan riittävä valikoima.

allaskaappi pikkuvessan ratkaisut

Seuraavaksi, inspiraation iskiessä, vuorossa olisi ommella ikkunaan verho ja täyttää suuri valkoinen seinä jollain. Rakastan uuden vessan säilytystilaa, mutta kaipaan vanhan vessan omintakeisampaa tyyliä.

*

Tämä uusi wc oli äärimmäisen toimiva ja rakastin sen uusien kaappien tuomaa säilytystilaa. Mutta totta puhuen tämä oli paljon tylsempi ja tavanomaisempi kuin se alkuperäinen.

Toimivaa tässä wc:ssä oli 3 uutta kaappia; peilikaappi, allaskaappi ja korkea peilikaappi. Yhdessä ikkunan kanssa wc:n 2 peilikaappia tekivät vessasta hyvin valoisan ja avaran tuntuisen, vaikka se oikeasti oli hyvin pieni.

6 kommenttia:

 1. Hienoa kun saitte toimivan ja valoisan wc:n. Kiva kun siellä on riittävästi säilytystilaa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli. Tuo vessa oli remontin jälkeen todella toimiva. Ihanaa viikonloppua
   sinullekin.

   Poista
 2. Kivan vessan saitte! Ja mielummin vähän tylsä, mutta kunnolla säilystystilaa. ;) Meillä tehtiin kylpyhuoneremontti, johon ollaan erittäin tyytyväisiä. Ainoastaan säiöytystilan puute täytyy vielä korjata. Käy ihmeessä kurkkaa :) https://raidallisiasukkia.blogspot.fi/2017/06/kylpyhuoneremontti-kaakelilaattojen_15.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säilytystilaa osaa kunnolla arvostaa, kun sitä ei ole aiemmin ollut. Kiitos kutsusta, käyn kurkistamassa :)

   Poista