23.12.2017

Joulukirje


Tämä vuosi on poikennut aiemmista. Suuri muutos oli pienokaisen syntyminen ja se toi mukanaan rauhoittumista ja kotonaoloajan kasvamista.

Tänä vuonna olemme olleet onnellisia. Suurimmaksi osaksi onnen aiheet ovat olleet vaatimattomia ja arkisia ja ehkä juuri siksi niitä on riittänyt niin runsaasti. Vauva-arki on ollut tietysti omalla tavallaan raskasta ja haastavaa, mutta se on ollut loppujen lopuksi pientä. Saimme arjen toimimaan ja onnistuimme tekemään siitä hyvää.

Veli ja sisko

Osa projekteistamme laahaa jäljessä, kun emme ole malttaneet antaa niille tarpeeksi aikaa. Osa taas on jäljessä, koska olemme joutuneet  muuttamaan parissa kohtaa työjärjestystä ja tekemään jotain muuta ensin. Ja kasvimaa, se on kärsinyt paitsi laiminlyönneistä, myös kurjista keleistä. Mutta tiedättekö? Ei tuolla ole niin suurta väliä, jos emme saaneet tänä vuonna kaikkea aiottua tehtyä, saimme kuitenkin hurjan määrän asioita valmiiksi, osa sellaisiakin joita ei suunniteltu vielä valmistuviksi.

Mutta tekemättömien töiden listan vastapainona on se tehtyjen hommien lista. Sitä ei aina muista ajatella ja olla ylpeä saavutuksistaan. Saavutuksiin kuuluu ehdottomasti se, että olemme ottaneet tavaksi pysähtyä välillä työntouhussa ja katsoa aikaan saannoksiamme tyytyväisinä. Olemme pysähtyneet rauhassa nauttimaan kupillisen kahvia ja kuunnelleet luontoa ja keskittyneet juuri käsillä olevaan hetkeen.


Arjen pienet onnen hetket sekä lempeys itseä kohtaan ovat niitä asioita joita toivon sinullekin. Kiitos kun olet kulkenut kanssamme. Rauhallista ja hyvää joulua!

8 kommenttia:

 1. Teillä on ollut aivan ihana vuosi. Suloinen pienokainen. Ihanaa joulun aikaa koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti teillä oli ihana joulu :)

   Poista
 3. Ihana kuva sisaruksista♥ Onni on tosiaan osata nauttia pienistäkin asioista! Hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa koko perheelle❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde. Toivottavasti nautitte joulusta :)

   Poista