3.1.2018

Luvassa vuonna 2018

Nopea kirjoitus tulevan vuoden bloggauksista ja lopussa minuutin mittainen video vauvan stigailusta.


Viime vuonna hahmottelin vuoden alussa tulevaa vuotta ja aion tehdä saman nytkin. Edellinen vuosi sujui aika tavalla suunnitelmien mukaisesti ja onnistuin vauvavuoden kiireistä huolimatta lohkaisemaan itselleni omaa aikaa blogin parissa, niin että sain päivitettyä sitä lauantaisilla kirjoituksilla.

Aion jatkaa lauantaisin julkaisemista, silloin ilmestyvät kaikki pääjutut. Satunnaisesti päivitän blogia myös muulloin. Viime vuoden lopussa aloimme tehdä lasten kanssa tiedeprojekteja ja toivon niiden jatkuvan tänäkin vuonna. Vaikka tiedeprojektit kuuluvat omatoimisuudessaan blogin aiheisiin, en pääsääntöisesti aio kirjoittaa niistä lauantaisin, vaan ne maustavat blogia silloin tällöin arkisin.

Tänä vuonna on tarkoitus edetä hedelmätarhan kanssa. Puntaroimme erilaisten omenapuiden kanssa ja mietimme niille paikkoja. Valitettavasti pihapiiri on sen verran pieni, että muutama suurempi remontti ja rakennusprojekti on saatava valmiiksi ennen hedelmäpuiden istuttamista. Tänä vuonna on tarkoitus vähintään valita mitä aiomme istuttaa ja minne. Ensi vuonna pääsemme toivottavasti jo istutushommiin.


Viime vuonna säästimme, jotta elämä kotihoidontuella ei olisi niin niukkaa. Tänä vuonna saatan jakaa muutamia vinkkejä, joilla olemme saaneet leikattua omaa kulutustamme. Niin ja videoita, niitä ajattelin tehdä muutaman. Vanhaan tapaan ne pyrkivät olemaan tiiviitä ja nopeita katsoa.

Loppuun vielä video pikkuisen ensimmäisestä stigailusta joulukuun alusta. Ja huomatkaa miten selostaja on nuoruudessaan, herkässä iässä, altistunut urheiluselostuksille. Traaginen altistuminen vaikuttaa häneen edelleen ;)6 kommenttia:

 1. Kaunis mökki. Onpa järjestelmällinen ja siististi hoidettu blogi, tosi mukava.
  Hauska löytää tänne. Hyvää uutta vuotta 🍀

  VastaaPoista
 2. Ihanaa Stigailua :) Mukavaa alkanutta vuotta Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat! Mukavia bloggailuhetkiä sinne:) Oli kyllä suloinen Stigailija♥

  VastaaPoista